A ránctalanítás lehetséges verziói

A ránctalanítás az egyik leggyakrabban választott beavatkozás a hölgyek körében, de ma már nem számít különlegesnek az sem, ha az erősebbik nem tagjai szeretnének megszabadulni az évek ilyen nyomától. A ránctalanítás nem csak a mimikai izmok mozgásának meggátlásán keresztül hatását kifejtő botoxkezeléssel lehetséges, hanem például hyaluronsavas ráncfeltöltéssel  ás vérsavó alkalmazásával is.

a ránctalanítás folyamata

Milyen ránctalanító kezelések vannak?

  • Hyaluronsavas kezelés

A befecskendezett hyaluronsav megköti a vizet a bőrben, ezáltal fejti ki fiatalító hatását.  A hyaluronsav egyébként természetesen is jelen van a bőrben, viszont mennyisége az évekkel csökken. Az utólagos pótlással a bőr megköti a nedvességet, ezáltal újra hidratált és fiatalos lesz.

  • Drakula eljárás – vérsavó alkalmazása

Szintén remek választásnak bizonyul, és a tartós eredmények miatt egyre többen teszik le voksukat a Drakula-eljárás mellett. A módszer lényege, hogy a páciens saját véréből kivonható az úgynevezett vérsavó, melyet vitaminokkal, aminosavakkal gazdagíthat a szakember, majd ezt a bőrbe visszajuttatva érhető el a fiatalos hatás. A vérsavó fehérjéi gondoskodnak arról, hogy a sejtmegújulás folyamata beinduljon, és hosszasan érezhető is legyen az előnyös hatás. Kifejezetten emiatt lehet, hogy akár a botoxnál és a hyaluronsavas kezelésnél is elterjedtebb lesz a jövőben ez az eljárás.  A Drakula terápia során a páciens saját vére kerül felhasználásra a fiatalodás érdekében. Az ebből kinyert vérsavó ugyanis rendkívül gazdag olyan anyagokban, amelyek elősegítik a sejtmegújulást, tehát különféle mezoterápiás eljárásokkal visszajuttatva azt a bőrbe, lassítható az öregedési folyamat, ráadásul az eredmények hosszú távon is megőrizhetőek.

  • Botox kezelés

Egyes vélemények szerint a botoxinjekció hatása maximum fél évig tart, utána igény szerint ismételhető a beavatkozás.

drakula terápia működése - vérsavó

Ha szeretne fiatalodni, és az évek múlásával felvenni a harcot, bőrmegújítás, ránctalanítás kapcsán forduljon a RánctalanításElit szakembereihez!