Mire jó a mellplasztika?

Leggyakrabban elvégzett beavatkozás a mellplasztika Budapest városában. Általában esztétikai indokok motiválják a pácienseket, hogy szike alá feküdjenek, és az önbizalom növekedését várják a beavatkozástól. A mindennapokban tapasztalható nagyobb magabiztosság mellett azonban van, hogy egészségügyi okokra vezethető vissza az eljárás szükségessége. Többféle beavatkozás lehetséges az emlők méretének és alakjának változtatására.

A mellméret megváltoztatásának sebészeti módjai

Az egyik ilyen opció a mellfelvarrás, a másik implantátum beültetésével történik, a harmadik pedig a saját zsírral történő mellnagyobbítás. Konzultáljon ingyenesen Budapesten a legjobb sebészekkel és győződjön meg saját maga a tényekről.  Minden lehetőséget szívesen kezelünk, nem fog csalódni szakembereinkben.különböző implantátum méretek

A legnépszerűbb plasztikai műtét – mellplasztika Budapest

  • Ha rangsorolnunk kellene a plasztikai sebészet ágazatait keresettségük mellplasztika budapestszerint, akkor a mellplasztika biztosan előkelő helyet foglalna el. A feszes, formás, telt keblek iránti igény minden korábbinál nagyobb, hiszen sokan a nőiséggel és a csábos megjelenéssel azonosítják azt. A nagy kebleknek azonban van egy komoly hátránya. Okozhat hátfájdalmat vagy kialakulhatnak bőrbetegségek, de a daganatos megbetegedés következtében szükséges helyreállító műtétek is indukálhatják a mellplasztikát. A Budapest Plasztikai Intézet már évtizedek óta kínálja kedvező szolgáltatásait, ez a klinika minden szempontból egyedi a hazai kínálatot tekintve.  Sokan abba a hibába esnek, hogy nem néznek eléggé szét a piacon és az első, olcsó ajánlatnak bedőlnek.
  • A másik nagy kereslet a fogyást, vagy várandósságot követő időszakban a megviselt hasi és mell környéki terület átalakítása iránt van, hiszen vannak olyan helyzetek, amikor hiába a sport és a táplálkozásra való figyelés, az évek múlásából adódó változások jelentette problémákat gyakran csak a plasztikai sebész szikéje tudja orvosolni.a fogyás folyamata

A másik népszerű beavatkozás: hasplasztika

Alapvetően elmondható, hogy a hasplasztika az összes plasztikai beavatkozás között az egyik leginkább kockázatosnak számít. Ez azonban a Budapest Plasztikai Intézet orvosainak nem jelent problémát, hiszen minden beavatkozást ugyanolyan igényességgel és biztos kézzel hajtanak végre.

A beavatkozás menete

nő hasa hasplasztika után

A hasplasztikánál a bőrt és a zsírt kell kezelésbe venni. A pácienssel az előre megbeszélt módon a sebész a “feleslegesnek” ítélt bórt eltávolítja, helyét pedig esztétikusan igazítja új részekhez.  A szakemberek feladata felhívni a figyelmet az utóvérzés, a fertőzés, a gyulladás, vagy a savóképződés kockázataira, ám ezekről érdemes tudni, hogy általában bármelyik sebészeti beavatkozással együtt járhatnak. A veszélyek ismeretében azt is célszerű tudnia, hogy évente több ezren esnek át sikeres hasplasztikai műtéten, az eredmények pedig egész életminőségüket klasszisokkal jobbá tették. A felépülés gyors és biztonságos, nem jellemző bármilyen komplikáció. A kontrollok során természetesen a műtétet végző orvos ezt ellenőrzi.