Az arcplasztika peremterületei: nyak és áll

Az áll csontos szerkezete döntően befolyásolja az arc elrendezését, esztétikusságát, így nem véletlen, hogy akik elégedetlenek vele, érdeklődnek az állplasztika iránt. A Plasztikai Sebészet Budapest – www.plasztikaisebeszetbudapest.org egy olyan klinika, ahol a legkiválóbb szakemberek végzik a munkáikat és vendégek 100% elégedettséggel nyilatkoznak.plasztikai sebészet

Hogyan történik az áll plasztikája?

A beavatkozás gyakorlatilag a száj belsején keresztül történik, így nem lesznek állplasztika előtti vizsgálatlátható nyomok, hegek az állon. Az áll formája például implantátum behelyezésével kiválóan alakítható, így a túl férfias, illetve nőies vonások körülbelül egy órás műtét során már korrigálhatóak. Az eredmény azonnal látható lesz, ám a műtét után egy hétig még viselnie kell majd egy speciális szorító pántot, mely az implantátum elmozdulását akadályozza meg egészen addig, míg az nem rögzül a kívánt pozícióban.

Az arcplasztika további lehetőségei

nő nyakplasztika utánAz arcplasztika facelift néven is ismert, és tulajdonképpen magában foglalja mindazokat az eljárásokat, amelyek az arcot érintik. Nem csak a bőr „feszesebbre húzásáról” van tehát szó, hiszen sokszor ez kevésnek bizonyul a kívánt eredmények eléréséhez. A szemhéjplasztika éppen úgy szükségessé válhat, mint a különféle bőrfiatalító kezelések vagy a korábbiakban már említett nyak-, és állplasztika. Természetesen kortól, és a bőr állapotától is függ, milyen eljárásokkal érhető el a fiatalos külső, a szükséges beavatkozásokról mindig személyre szabott konzultáció keretein belül egyeztethet az orvossal.

Leave Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.