Az arcplasztika előnyei

dokumentáló orvos

Az arcplasztikai beavatkozások az orvostudomány fejlődésének köszönhetően mára professzionális szintre fejlődtek. A kinézet éveket fiatalodik az arcplasztikának köszönhetően, ami egyértelműen rányomja bélyegét az önbizalomra, önbecsülésre.

Az arc jelentősége a mindennapokban

Mivel arcunkkal kommunikálunk a világ felé, ide tekintünk, ha másra nézünk, mondhatjuk ez adja az első benyomást a másik emberről, így kicsit sem elhanyagolható, hogy milyen állapotban van bőrünk, mennyire vagyunk elégedettek azzal. Az ezzel kapcsolatos problémákon garantáltan segít a beavatkozás, melyről egyébként érdemes tudni, hogy csak nagyon ritkán jár komplikációval, szövődményekkel. arcplasztika előtt álló nő

Kihez forduljunk tanácsért?

Az Arcplasztika Elit megfelelő megoldást kínál Önnek, amennyiben arcplasztikában gondolkodik. Bár a műtétet követően az alkalmazott szorítókötés segíti a duzzanat csökkentését, némi fájdalomra számítani kell a beavatkozást követő két-három napban, ami azonban fájdalomcsillapítókkal elviselhetővé tehető. A bevérzés kockázatának csökkentésére egy hónapig javasolt tartózkodni a fizikai aktivitástól. A legjobb plasztikai sebészet megtalálása sok időt vehet el, de ha nyitott szemmel jár, hamar megtalálhatja legideálisabbat.

Leave Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.