Lézeres szőrtelenítés gyakori kérdések

Tartós megoldást szeretne találni a szőrnövekedés problémájára? Megelégelte, hogy komoly ezreket költ minden évben a szőrtelenítésre, borotvákra, epillátorra, vagy gyantázásra? Létezik egy olyan megoldás, amely tartós megoldást kínál a helyzetre, ez pedig nem más, mint a lézeres szőrtelenítés.

Lézeres szőrtelenítés gyakori kérdések – top 3 kérdés

Lézeres szőrtelenítés gyakori kérdések

Mennyire hatékony a lézeres szőrtelenítés?

Hatékonysága attól függ, milyen színű és sűrűségű szőrszálakról van szó, de a hormonális viszonyok és a szőr sűrűsége is hatással lehet arra, hány kezelésre lesz szükség.

Mennyi ideig tart egy kezelés?

A terület nagyságának függvényében öt perctől akár két órán át is tarthat az eljárás alkalmanként, mely némi csípő, viszkető érzéssel járhat együtt. Természetesen a férfiaknak több kezelésre lesz szükségük, de hölgyek esetében is előfordulhat sűrű szőrnövekedés.

Hány alkalom szükséges az eredményességhez?

lézeres szőrtelenítésA 4-10 kezelés eredményeképp a hölgyeknél a szőrszálak 80-90 %-a tűnik el, a férfiaknál ez némileg alacsonyabb számot mutat, 70-80%-ot. Tökéletes eredmények általában a sötét szőrszálakkal rendelkezők esetében várhatók, hiszen ezek jobban elnyelik a lézerfényt, mint a világos típusok. A kezelés következtében nemsokára kihullanak a szőrszálak, és nincs szükség a továbbiakban időigényes és problémás szőrtelenítésre, amely ráadásul rendszeresen visszatérő teendő.

A lézeres szőrtelenítés költségei

A szőrtelenítés árak már más kategóriát képviselnek, mint 20 évvel korábban. végleges szőrtelenítésGyakorlatilag bármely testrész szőrtelenítése kérhető a homloktól egészen a lábujjakig. Míg a teljes arc szőrtelenítése alkalmanként 18-20 000 forintba kerül, addig például a női intim területek és a lábak együttesen 55 000 forintos összeget kóstálnak, és persze több alkalommal kell ezek esetében is számolni. Az eredmények egyéni adottságtól, hormonháztartástól, a szőrzet színétől és sűrűségétől függenek, de általában 80 %-os szőrzetcsökkenéssel lehet számolni, főleg, ha sötét színű szőrszálakról van szó. A lézeres szőrtelenítés ár magában foglalja az egyszeri kezelést, az arra történő előkészítést, ám rendkívül fontos, hogy a vendég a kezelést megelőző három hétben, valamint az egyes beavatkozások között se gyantázzon, csipeszelje az érintett területet. A tartós szőrtelenítés e típusa iránt érdeklődve érdemes több klinika és szalon ajánlatait is megismernie, hogy az árakról teljes képet látva tehesse le voksát egyik vagy másik mellett.