A lézeres szőrtelenítés hatásfoka

Tartós megoldást szeretne találni a szőrnövekedés problémájára? Megelégelte, hogy komoly ezreket költ minden évben a szőrtelenítésre, borotvákra, epillátorra, vagy gyantázásra? Létezik egy olyan megoldás, amely tartós megoldást kínál a helyzetre, ez pedig nem más, mint a lézeres szőrtelenítés lézeres szőrtelenítés

A lézeres szőrtelenítés hatékonysága

Hatékonysága attól függ, milyen színű és sűrűségű szőrszálakról van szó, de a hormonális viszonyok és a szőr sűrűsége is hatással lehet arra, hány kezelésre lesz szükség.

Mennyi ideig tart egy kezelés?

A terület nagyságának függvényében öt perctől akár két órán át is tarthat az eljárás alkalmanként, mely némi csípő, viszkető érzéssel járhat együtt. Természetesen a férfiaknak több kezelésre lesz szükségük, de hölgyek esetében is előfordulhat sűrű szőrnövekedés.

Hány alkalom szükséges az eredményességhez?

A 4-10 kezelés eredményeképp a hölgyeknél a szőrszálak 80-90 %-a tűnik el, a férfiaknál ez némileg alacsonyabb számot mutat, 70-80%-ot. Tökéletes eredmények általában a sötét szőrszálakkal rendelkezők esetében várhatók, hiszen ezek jobban elnyelik a lézerfényt, mint a világos típusok. A kezelés következtében nemsokára kihullanak a szőrszálak, és nincs szükség a továbbiakban időigényes és problémás szőrtelenítésre, amely ráadásul rendszeresen visszatérő teendő.

 A lézeres szőrtelenítés költségei

A szőrtelenítés árak már más kategóriát képviselnek, mint 20 évvel korábban. végleges szőrtelenítésGyakorlatilag bármely testrész szőrtelenítése kérhető a homloktól egészen a lábujjakig. Míg a teljes arc szőrtelenítése alkalmanként 18-20 000 forintba kerül, addig például a női intim területek és a lábak együttesen 55 000 forintos összeget kóstálnak, és persze több alkalommal kell ezek esetében is számolni. Az eredmények egyéni adottságtól, hormonháztartástól, a szőrzet színétől és sűrűségétől függenek, de általában 80 %-os szőrzetcsökkenéssel lehet számolni, főleg, ha sötét színű szőrszálakról van szó. A lézeres szőrtelenítés ár magában foglalja az egyszeri kezelést, az arra történő előkészítést, ám rendkívül fontos, hogy a vendég a kezelést megelőző három hétben, valamint az egyes beavatkozások között se gyantázzon, csipeszelje az érintett területet. A tartós szőrtelenítés e típusa iránt érdeklődve érdemes több klinika és szalon ajánlatait is megismernie, hogy az árakról teljes képet látva tehesse le voksát egyik vagy másik mellett.

Leave Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.