A fogászati beavatkozások típusai

Ha napjainkban fogászati kezelésekről vagy fogászati rendelőről beszélünk, akkor legtöbbünknek már a korszerű eljárások és a fémmentes alapanyagok jutnak eszünkbe. Nem csak a korábbi amalgámtömések kapnak helyet egyre ritkábban a területen, hanem a kezelési módszereket és az érzéstelenítést illetően is rengeteget fejlődött a fogászat az elmúlt évtizedekben.fogászati magánrendelő

A cél a fogak megmentése

A fogak megtartása lett az elsődleges, és a szakemberek csak a legritkább esetben döntenek úgy, hogy húzásra van szükség. Természetesen előfordulhat, hogy a fog már menthetetlen, de ekkor sem kell páciensként attól tartanunk, hogy csorbát szenved megjelenésünk, hiszen a napjainkban készült fogpótlások már a saját fogakhoz megtévesztő fogászati beavatkozásokhasonlósággal passzolnak. Legyen szó akár hídról, a frontfogak esetén előszeretettel választott héjakról, vagy koronákról, esetleg az implantátumok felépítményeiről, vagy az inlay kínálta lehetőségekről, a szuvas, vagy esztétikai szempontból nem előnyös fogak kezelésére számos módszer létezik.

Trendek a “fogdivatban”

Ha valami különlegességgel szeretnénk feldobni megjelenésünket, ezt is megtehetjük a fogorvos segítségével, mégpedig fogékszer felhelyezésével.  Hasonlóan népszerű manapság a fogfehérítés, melynek köszönhetően akár hat-hét árnyalatot is fehéredhetnek fogaink egyetlen kezelés alkalmával. Az ápolt, fehér, egészséges hatást keltő fogsor magabiztosságot jelent tulajdonosának, amely nélkülözhetetlen a mindennapi érvényesüléshez. Válasszon olyan megoldásokat fogászati kezelés kapcsán is, amelyek fájdalommentesen szolgálják a tökéletes fogsor megvalósítását! A megfelelő fogápolásról sem feledkezhet el, hiszen ezzel megelőzhető a szuvasodás, a fogágy-betegség, és a mindezekkel együtt járó kellemetlenségek.

Leave Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.